Du är här

Stångåloppet 27 augusti

27 aug 2017

När: Söndag 27/8 kl 10:30
Vart: Start och målgång vid Sportcenter, Stångebrofältet, Linköping
Sista anmälningsdatum: 8 aug 2017

Söndagen den 27 augusti i Linköping är det åter dags för Stångåloppet som först och främst vänder sig till funktionsnedsatta/synskadade.

Ett lopp där du själv väljer mellan olika distanser och tar dig fram i den takt som passar dig bäst! Fem år i rad har Assistansbolaget i Sveriges lag vunnit Assistansracet på Stångåloppet tack vare alla våra duktiga kunder och assistenter som har varit med! Vi tänker ta hem segern 2017 också och vill gärna att DU kommer med!

Vi gör ett eget lag i Stångåloppet och tävlar mot andra assistansbolag. Det lag som totalt sett klarat av längst distans i loppet vinner! Vi står för din anmälningsavgift och du får korv och dryck gratis efter loppet. Assistansbolaget kommer att finnas på plats vid Sportcenter. Välkommen att titta förbi!

Anmäl dig och dina vänner på bifogad anmälningsblankett och återsänt till oss före 8 aug så vi hinner anmäla laget. Tidsschema skickas sedan ut till alla anmälda deltagare.

Fler kalenderinlägg

27 maj

Grillkväll Linköping 2019

Inbjudan till Grillkväll 27/5 kl.16.00 vid Vidingsjö motionscentrum

Välkommen till Vidingsjö motionscentrum i Linköping måndagen den 27 maj kl. 16.00 för en trevlig grillaktivitet i gott sällskap,

Vi träffas och umgås, grillar och har det trevligt ihop. Kura Omsorg i Sverige AB bjuder på hamburgare och dryck. Du tar med dina assistenter, en kompis och/eller anhörig och tillsammans skapar vi en rolig aktivitet!